Adresgegevens

De Kabroekse Hut

Speulhofsbaan 43a

5964 NT Meterik

077-3986123 (niet voor verhuur!)

Postadres

Jong Nederland Meterik

p/a Rick van Rengs

Meteriks veld 60

5964 AR Meterik

Over Meterik

Meterik is een kerkdorp (1600 inw.) van de gemeente Horst aan de Maas en behoort daarmee tot de grootste Limburgse gemeente qua oppervlakte! De gemeente strekt zich tussen Maas en Peel over 12.193 ha. uit en is verdeeld in tien woonkernen: America, Broekhuizen, Broekhuizenvorst, Grubbenvorst, Griendsveen, Horst, Hegelsom, Lottum, Melderslo en Meterik.

Met de auto kun je binnen een half uur Venray, Venlo, Duitsland en een aantal natuurparken, grindgaten en zwembaden bereiken. De bungalowparken “Loohorst” en “Meerdal” met diverse recreatie mogelijkheden liggen per fiets op een 10 minuten afstand van Meterik!

In “no time” ben je vanuit het noorden via de A73 (afslag nr. 10), vanuit het zuiden via de A73 of Napoleonsbaan/Middenpeelweg en vanuit het westen via de A67 (afslag nr. 38) in Meterik.

Openbaar vervoer: Neem de trein en stap uit bij station Horst-Sevenum. In 15 minuten fietsen arriveer je dan bij onze blokhut genaamd de Kabroekse Hut, welke ligt aan de rand van Meterik nabij de sportvelden.

To Top