2ehandsmert Fiëst 2019

2ehandsmert Fiëst in Meterik

Op zondag 9 juni (Pinksteren) vindt ons 2de Handsmert Fiëst plaats. JongNL Meterik organiseert een dag vol activiteiten.

Vanaf 10.30 uur start de verkoop van allerlei unieke 2de hands spullen. Van handtas tot fiets en van kinderspeelgoed toe een complete set eetkamerstoelen en dit alles voor een prikje. Entree slechts €1,-.

Het gezellige terras is de hele dag open, waar u kunt genieten van een hapje en een drankje. Het bekende geratel van het Rad van Fortuin zal niet te missen zijn, waarbij weer vele prijzen gewonnen kunnen worden . Nieuwe dit jaar: een dienstenveiling!

Ook dit jaar hebben we verschillende activiteiten voor de kids, waaronder een springkussen en mega lego blokken.

Vlooien brengen voor vlooienmarkt.

Zaterdag 8 juni kunt u van 10.00 tot 13.00 uur de vlooien brengen. We zullen dan op het parkeerterrein van het sportpark klaar staan om alles in ontvangst te nemen. Helaas kunnen wij niet bij u thuis op komen halen. Accu’s en bankstellen kunnen we helaas niet aannemen. We willen u vriendelijk verzoeken er rekening mee te houden dat de voorwerpen die u geeft nog bruikbaar zijn. Bij voorbaat hartelijk dank voor uw medewerking.

Hopelijk tot ziens op zondag 9 juni op het 2dehandsmert Fiëst bij de blokhut van JongNL Meterik aan de speulhofsbaan 43a te Meterik!

No Comments

Comments are closed.

To Top